2011-06-13 175 浏览
岩岩同2个fd去花园饮完茶即写了. 3个人唔洗等位, 个场都几爆下, 明显唔够待应 , 都无咩所谓, 最多挥多阵手姐. 我地点左7个点心: 烧卖, 菜苗饺, 流沙包, 牛肉球, 鲜竹卷, 小笼包, 腐乳通菜1. 烧卖: 一般货色, 无咩特别, 都系猪肉, 冬菇, 虾2. 菜苗饺: 个皮都ok, 但冻的3. 流沙包: 完全系冻的, 个馅点流沙都失哂分啦4. 牛肉球: 好粉, 唔钟意, 可能本人一向都唔钟意食牛肉球瓜5. 鲜竹卷: 唔算热, 暖的, 但已经系成枱最热的点心了, 都系一般水准6. 小笼包: 冻, 个皮超厚好"银", 完全唔得7. 腐乳通菜: 唔知点解又系唔热的, 好彩有腐乳点下黎食3个人136落楼, 又见到有苍蝇飞过, 咁的价钱又系大集团好唔掂, 可能系个别分店问题吧, 葵兴果间唔错的, 下次唔会再去呢间
, 都无咩所谓, 最多挥多阵手姐.

菜苗饺: 个皮都ok, 但冻的
流沙包: 完全系冻的, 个馅点流沙都失哂分啦
小笼包: 冻, 个皮超厚好"银", 完全唔得
7. 腐乳通菜: 唔知点解又系唔热的, 好彩有腐乳点下黎食

2011-06-13