2008-05-28 9 浏览
两个人叫o左以下o野食, 埋单一共$234, 计埋加一. 价钱都尚可接受.薯仔沙律 (约$3x)~ 朋友话呢个好食, 所以叫. 又真系几好食. 冇介绍错.芝士焗茄子 (约$3x) ~ 个样好似好得, 结果......我觉得麻麻. 茄子切薄片卷住d芝士. 淋个茄汁. 好普通之余唔系特别好食.意大利杂菜汤 ($30) ~ 普通杂菜汤, 冇咩分别话好唔好食.蟹肉天使面 (约$9x) ~ 除o左薯仔沙律好食之外, 呢个都好食. 个汁唔会好"漏", 天使面都煮得好好, 唔会太硬同太淋.其实佢d o野食都系普普通通. 除o左个薯仔沙律好食之外, 其他都冇咩系特别出色. 而且佢d service, 我就觉我麻麻. 我o地一坐落去, 有个侍应问我o地要唔要叫d o野饮. 佢介绍o左一阵之后, 我o地话唔驶喇. 完全冇意欲打算比水我o地. 之后, 隔o左冇耐, 又有另一个侍应问我o地要唔要叫d o野饮, 我o地话唔驶喇, 比两杯水我o地喇. (如果我o地唔叫佢o地比水我o地, 佢o地系唔系唔打算比我o地呢.......) 之后每上一碟菜o既时候, 佢o地又会问要唔要加d 胡椒粉. 其实加d 胡椒粉唔系问

而且佢d service, 我就觉我麻麻.

之后每上一碟菜o既时候, 佢o地又会问要唔要加d 胡椒粉. 其实加d 胡椒粉唔系问题, 之但系可唔可以上菜o既时候一次过问埋呢. 每次都系A侍应上完菜, 我o地开始食喇, B侍应先问要唔要加d 胡椒粉. 对我而言, 呢个service 系一种骚扰.

个人觉得意粉屋仲好似好过佢.
  • 薯仔沙律