去k11唔想四围去,求其上网揾呢间,见有人排队,应该有心信嘅。 香煎墨鱼饼,够弹牙,唔算油,推荐食嘅。。沙津个几只虾都几够大只,柚子大大粒,新鲜,唔会hea,加埋腰果同食,爽脆甜,呢个直头必食。咖哩杂菜比想像大碟,本来叫左蒜蓉包送,个咖哩好杰身,但太饱,斋食菜啦唯有。呢个猪扒捞蒙真系不错,猪扒松化唔油,个酱唔太酸唔太辣,仲要猪扒份量十分足,食极仲有咁。芒果沙冰唔知朋友饮,不过望就觉得好smooth,足料。支装柠汁好饮,同出面一般餐厅差不多,初时念系呢个场会唔会连支饮品都贵少少,又无㖞。菜无乜好讲,但以尖沙咀大场,份量足。3人食,系食唔晒,有打包,尤其蒜蓉包,唔算好脆,又唔太够蒜味,不过如𩠌咖哩应该啱啱好,斋食就可以多少少蒜味嘅。整体算值,因为好食,唔会话无第二得黎,仲会念唔知食乜可以再黎个种,系唯一要等阵位 咁好食,咪值得等。
香煎墨鱼饼,够弹牙,唔算油,推荐食嘅。。

芒果沙冰唔知朋友饮,不过望就觉得好smooth,足料。

菜无乜好讲,但以尖沙咀大场,份量足。