2009-03-30 37 浏览
上堂之前黎呢度食早餐,之前买左KFC既coupon,今次有得用啦。呢间KFC朝早都唔算太多人既,我就食左个鸡扒炒蛋同加钱饮冻Mocha。鸡扒炒蛋鸡扒特登要走汁,但个收银唔记得左,要我叫一叫先记得。个鸡扒都唔差既,肉质还算鲜嫩。个皮好脆架,呢个系走汁既好处。而炒蛋都好滑,但牛油味又唔会太重。而松饼一向都唔错既,又唔系太甜。皮脆内软,算系我爱上佢既理由。冻Mocha唔系太好饮,佢系预先加八成既冰再加朱古力浆。之后加冻咖啡,再喷cream同朱古力浆做装饰。个味道好普通,咖啡味比较重。就算系特浓咖啡加鲜奶都无今日饮既咁浓咖啡味。由于佢地之前落左几多冰,所以饮完都有半杯冰。呢杯野转饮加七蚊,好彩有coupon,唔系真系蚀哂。呢餐只系食物唔错,饮品真系令我好失望。下次唔会饮呢饮品啦,真系唔好饮既。另外,佢地明明有碟都唔用,要用即弃餐具。系好对环境唔负责任既行为,希望可以改善下啦。

鸡扒炒蛋

冻Mocha

鸡扒炒蛋早餐
冻朱古力咖啡
2009-03-30
$20 (早餐)
鸡扒炒蛋早餐