面包🥖正常outback感觉 面包外围比较硬 里面都算软 冇乜味 靠个酱 食唔出个酱系咩 有日式他他酱嘅感觉蘑菇汤🥣 好正常好普通 alfafa蘑菇汤嘅味同埋料 不过多好多手指公大细嘅蘑菇粒 而且温度系滚烫 非常好 起码个汤系热龙虾面🍝有一只龙虾钳 半边龙虾身嘅肉 龙虾味忌廉汁意粉 同埋一啲瓜果蔬菜粒个龙虾钳大定细真系睇你好唔好彩 同行友人嘅龙虾钳细我一半有多龙虾肉冇调味 要hi番啲龙虾汁先有味 由于我一开始就食晒两件龙虾肉 之后净系食啲面 食得好辛苦 啲龙虾汁面真系好standard嘅味 完全系美心mx龙虾汤𠮶只味 不过重好多忌廉 食头几啖系ok 之后真系食得好无聊 又腻又寡 其实平时唔钟意食菜玉瓜之类嘅蔬果粒 但啲面嘅味道完全冇层次 唯有食埋啲菜啦食呢个面之前饿到傻咗 食完腻到上心口 优点系唔觉有味精? 食完都冇话特别想饮水🤣冻桃茶🍹要加20蚊建议叫番冻柠茶算数应该叫超甜桃味碳酸茶极多冰 建议叫少冰🙊唔睇价钱食得过 计埋价钱就建议揾过间 🤤cp值中等 🥰不过如果想喺环境好啲嘅法式餐厅食餐饭都系唔错嘅选择
面包🥖

蘑菇汤🥣