打算入去食个速食晚餐,点左一碗饺子面,点会谂到就咁烚熟啲饺子要成半粒钟,期间仲要三推四请先黎到,最后发现仲要落错单,黎得d饺子,面消失左。等紧期间,四周的食客都话等左好耐,个个都话等左半粒钟。隔离位小姐问多几次,得到的回覆系“啲饺子未包“算,自己的饺子难得黎到,谂住专心啲食。一咬落去,饺子成块皮差唔多都仲系粉的状态,同职员讲,佢就大大声燥住底话:“啲皮厚丫嘛,饺子系咁㗎啦,你出去食𠮶啲包都系咁煮唔熟㗎啦,如果唔系咪要煮成7,8分钟!“(下,咩道理黎,时间唔够咪整薄啲饺子皮,无理由要人食唔熟的食物挂,仲要燥底,真系劲搞笑。仲要话饺子皮系会唔熟,喺第度食咁多次饺子,我就未食过喇,算我孤陋寡闻)呢个时候,厨房呀叔听到𠮶位哥哥对客人咁讲野法,即刻走出黎提议话再煮多阵。好快,碟饺子出番黎。不过同头先一样,六七成都系粉状。为免浪费,食左啲馅就埋单走了。唔会有下次。无谂过专门食饺子的餐厅啲饺子系可以咁。p.s.希望𠮶位厨房叔叔揾到另一问好啲的餐厅

p.s.希望𠮶位厨房叔叔揾到另一问好啲的餐厅