餐厅: Crêpe Delicious (Urban Cafe) (MOKO新世紀廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
可丽饼呢一个名词,大概第一次出现喺我脑中就系喺社交网站见到。贪新鲜嘅我见到呢啲未见过嘅嘢,肯定好想去试下啦🥰今日去到旺角moko广场,即系以前嘅新世纪,去完动乐园玩见到有一间食可丽饼嘅餐厅,几好气氛而且价钱唔贵,谂都唔使谂即刻入去试下😂🥤 gelato shake and juice 意大利式嘅雪糕要嚟整嘅奶昔普遍都唔会叫milk shake,而呢度嘅gelato shake入口棉滑,云呢拿味配上芒果,面头有新鲜嘅忌廉。☕butternut squash soup呢一个品种嘅南瓜汤煮出嚟嘅南瓜特别有奶油嘅感觉,配上鲜忌廉,额外诱惑。🐟smoked salmon capellini in pesto cream sauce烟熏三文鱼、牛油果、天使面、橄榄油呢一个组合,全部都系健康嘅油脂!适合一种爱美爱健康嘅美食家 🔥🧆Snack platter 呢一个有鸡翼、黑松露意大利饭球、大虾同埋薯条嘅配搭,非常可以满足到喜欢食小食嘅你🔥🦢Roasted Peking Duck crepe 创新嘅做法原来片皮鸭都可以同可丽饼咁夹!北京填鸭做法西式嘅烟鸭胸加上法国嘅可丽饼,好食! 🥞 coconut
贪新鲜嘅我见到呢啲未见过嘅嘢,肯定好想去试下啦🥰

🥤 gelato shake and juice

☕butternut squash soup

🧆Snack platter

🦢Roasted Peking Duck crepe
创新嘅做法原来片皮鸭都可以同可丽饼咁夹!
北京填鸭做法西式嘅烟鸭胸加上法国嘅可丽饼,好食!

🥞 coconut mango filling pandan crepe
属于我嘅主菜嚟啦!
用班兰制成嘅可丽饼底,包住新鲜忌廉,
香浓嘅椰子味加上芒果嘅配搭,
仲有一啲果仁糖粉等等嘅伴料,
加多一球雪糕简直系完美嘅配搭!
原来可丽饼系咁吸引咁好食嘅🫶

📍Crepe delicious