2023-07-10
真.失望+一肚气到餐厅时,已经静到水静河飞,落单时候已经讲咗3份扒餐要跟炒饭,脑细话ok ok 点哂头咁,念住no problem 啦 点知嚟嘅时候,三份餐侧边有薯蓉 ,明明嗌咗炒饭,以为系伴碟,于是问班waitress又话唔知又盛....脑细话落错,话厨房出错,跟住拎返份扒餐入厨房,心谂个薯蓉细到=3个5毫子咁,咪攞只碗拎走佢,is it necessary to take the whole plate into the kitchen again?份餐又等得耐,嚟到已经冻哂😊😊嗌左嘅肉眼扒系靭到一个点咁又咸,食完真要系要去医院洗肾(: 加埋啲waitress收野收唔切,人地d医汁都未用完就收都收唔切,以为有炸药😔😬 仲要倒泻埋我杯冻咖啡,搞到成枱都系🤗 因为同同事食所以埋单$800 态度又差,野食直情系不予置评添啦. 叫脑细俾多少少蒜蓉汁都好似好唔情愿咁,咁度缩就咪鬼开门做生意啦.间餐厅d食客已经屈指可数最弊系7点几,正值繁忙时间. 见佢同名宝石比,差几条街啦. 奉劝各位大佬,咪鬼帮衬呢间垃圾,食呢间野真系肾亏,仲好意思收人一份$238 肉眼扒未计加一.总括而言,离哂大铺,伏到爆
嗌左嘅肉眼扒系靭到一个点咁又咸,食完真要系要去医院洗肾(: 加埋啲waitress收野收唔切,人地d医汁都未用完就收都收唔切,以为有炸药😔😬 仲要倒泻埋我杯冻咖啡,搞到成枱都系🤗 因为同同事食所以埋单$800 态度又差,野食直情系不予置评添啦. 叫脑细俾多少少蒜蓉汁都好似好唔情愿咁,咁度缩就咪鬼开门做生意啦.间餐厅d食客已经屈指可数最弊系7点几,正值繁忙时间. 见佢同名宝石比,差几条街啦. 奉劝各位大佬,咪鬼帮衬呢间垃圾,食呢间野真系肾亏,仲好意思收人一份$238 肉眼扒未计加一.总括而言,离哂大铺,伏到爆. p.s.嬲到已经冇影到食物嘅相.贵又贵过人,食物质素差过人,服务态度差到不敢相信.咁少人食就知点解啦😬🤗