2024-06-10 245 浏览
丁丁烤鱼隔离都有几间打边炉舖,所以我就去咗𠮶度拣,丁丁既工作人员不停推销(有礼貌咁)睇左个餐牌后就决定入去嗌半只鸡煲再加D牛羊打边炉。鸡煲就唔系太耐,差唔多10分钟。再加嗌左串烧拼盘同多春鱼各一串。返返去鸡煲𠮶度,D鸡煮得煮淋几滑,都算好食。食完鸡煲串烧就到左,串烧拼盘有羊、猪颈肉同鸡。因为我 钟意食 羊,个羊又有好多羊味,所以我都几钟意。鸡同蛋就唔系太好食。食完鸡煲就可以落边炉汤底,唔知系咩汤但系都几浓。𠮶碟牛比左个樽仔装住D完全冇用既气体,连系咩都唔知。D虽然有好多块但系块块都好细,午系好弹牙但系冇乜肉味。跟住D羊就样样皆有,好好食。最后我食完个边炉之后个多春鱼仲未到,就问个服务员咩事,佢就话出唔到单,佢问我地要唔要烧返,我心谂佢哋烧咁耐都系唔使啦。我觉得呢间野最大嘅问题系太贵,我同屋企人去食5个750$😱
我觉得呢间野最大嘅问题系太贵,我同屋企人去食5个750$😱
2024-06-09
等候时间
8 分钟 (堂食)