2022-09-21 70 浏览
一直以嚟都想试下呢间因为见佢门面几有特色 ,openrice评价又不错今日同朋友一试。嚟到门口有啲小插曲,因为度门太重嘅关系我哋轻手得滞以为度门开唔到怀疑店未开,上返正门问过保安再行返落去先知原来度门系要好大力开🤣一入去个侍应哥哥好好礼貌好好招呼 ,坐低我哋点咗level 3(包level1同level2)喺出面攞嘢食,level 3就要用qr code点餐,而我只系尊攻level3嘅嘢食因为有一次性黑毛猪同任点和牛(其实食得唔多😂),而朋友唔食牛肉所以佢净系出去攞咗普通嘢。食物味道唔差但亦都唔见有惊喜😅或者可能我啲妹仔肚唔识食好嘢挂🙄唯一系杯嘢饮吓亲😱杯嘢饮应该叫一揸多个叫一杯而且个杯劲重😶。之后想饮啤酒但怕又嚟咁重手嘅杯装,问咗侍应哥哥好彩系罐装🤭