2020-11-16 1242 浏览
香港人最爱嘅澳洲牛奶公司,除咗佢嘅食物之外,大家最钟意就系佢独特嘅服务态度同香港人速度,不过无咗啲游客,整体环境阔落咗好多,繁忙时间都唔洗排队,对香港人来讲其实都系一件好事!例牌叫左茶餐,「叉烧意、炒蛋、多士」已经系我每一次黎点餐嘅对白,我谂等咗1分钟就已经上菜,叉烧意粉保持一贯风味,澳牛嘅叉烧比较瘦,不过都好入味,但我澳牛令我最中意嘅就系又滑又多嘅炒蛋,我最钟意嘅食法就系喺个多士上面加一下火腿,然后再加满满嘅炒蛋,咁食就好似自制腿蛋治多士咁,仲要衬多士仲系脆口嘅时候食,真系好好味😋 食到一半已经问你要唔要啦餐饮,今次嗌咗冻朱古力,都几钟意澳牛饮品份量,唔洗饮太大杯,份量啱啱好。另外,朋友叫咗炖鲜奶同埋真·腿蛋治,味道都系一样好好味,保持一贯水准,不过我哋都觉得员工态度变得更加友善,令我哋有啲受宠若惊XD 我哋都系犯贱嘅香港人,反而更加钟意以前佢地串嘴嘅态度!

茶餐

2020-11-03