2023-11-01 2434 浏览
睇左某影片分享网站 片就去试下啦!讲到又蟹脚又三文鱼腩又三文鱼鲛拖罗任食放题!咁就book左去试啦,仲话有9折tim……..咁紧系去试下佢咩料啦一入到去用QR code落单,一睇,吓,咩都暂停嘅,大部分食物话「售罄」。午巿一开舖12:00就话无哂!咁做咩唔入场前同客人讲卖哂无得食比人有个心理预备先!咁重点黎喇!!!!!!!我同个女人讲:「你地放题咁多食物话售罄,做咩唔入座前讲定?依家我入黎但又无野食提供架?蟹脚三斗鱼腩咩都无」之后个女人话:「无咩?蟹脚都无咩?」之后佢先去部电脑度禁几下话依家有喇我隔离台啲客都和应:「我都有咁嘅感觉!」做放题做到咁,咁不如明码点实价收我钱提供放题食物啦,又想吸客但又唔大方!睇番之前人地的留言,叫一两次就话无架喇!系有部分写明限量供应,咁啫系限几多?一早写明一客or两客仲好啦,大家有心理预备!门口写都好多好多食物提供,入到去坐低就好多好多食物售罄。我最后系无食到嘅!因为我觉得间食店唔诚实!
睇左某影片分享网站 片就去试下啦!
讲到又蟹脚又三文鱼腩又三文鱼鲛拖罗任食放题
咁就book左去试啦,仲话有9折tim……..
咁紧系去试下佢咩料啦
咁重点黎喇!!!!!!!
之后个女人话:「无咩?蟹脚都无咩?」
之后佢先去部电脑度禁几下话依家有喇
我隔离台啲客都和应:「我都有咁嘅感觉!」

睇番之前人地的留言,叫一两次就话无架喇!

门口写都好多好多食物提供,入到去坐低就好多好多食物售罄。

我最后系无食到嘅!因为我觉得间食店唔诚实!
2023-10-31