2020-08-25 1264 浏览
本来我一向都系顺住写,但今日食呢个焗猪条气唔多顺,所以要写左先!话说,前几日见有人讲呢间野,我就信佢系好野啦! 咁就典左几日,好想食肉酱意粉啊,焗猪呢类型既野,咁佢讲到佢呢个系招牌野,咪叫啰!先唔讲其他,就咁个味啊下,老老实实,闻落去唔错,但个猪扒柴柴地,我食两旧都有两大条肥膏,都可以柴...个炒饭底唔香仲要有少少镬唔清,有阵阵既油烟浓味,不过汁都够多可以啖啖有汁cover到,系我咁刁闻到少少,然后撩开黎试🤣佢跟汤既,我要左个西汤,个汤仲衰! 一饮就系罐头开水,仲要系再加水(唔好意思,我真系一饮就饮得出煲汤有冇加水,呢个男人都反我眼)咁煲,菜?有两条唔知煲左几多转既椰菜同洋葱啰...#真心唔好食 #蓝无问题 #扮黄先可耻 #所以无分颜色 #唔会再有下次

2020-08-25