非常受气的一次,先每款叫一串试完再加单,加左3串厚切牛舌、1串露笋豚肉,之后等左半个钟,见佢上左串厚切牛舌俾隔离枱,问返职员先知漏左单,仲要得返1串厚切牛舌,呢半个几钟仲要好似我哋赖死唔走咁成日望,又唔识埋嚟问我哋系咪有野漏单😠结果我哋转要多串露笋豚肉、鸡肝😑埋单时冇睇清楚张单就俾左张卡出去,突然谂起自己计过大约6百50几,冇理由加埋一都得5百几,叫佢哋攞返单嚟睇,个老细一句特埋嚟:「啱架啦,系叫咁多就咁多,冇收多你!」🙄x1000,首先,唔理店家计多计少,本来消费者消费就有权查单、睇清楚先俾钱,你凭咩俾气我受?我又唔系唔俾钱,仲要系话你知计少左!结果系我哋睇到佢计少左支酒!成$122!😡😡😡😡😡一句道歉或俾返咩下次优惠都冇,净系话个同事新嚟唔好意思🙄作为老细连咁基本公关都唔识,好失败!再讲食物质素,唔得啰,大根已经系比较突出嘅一样,其他,特别系牛舌,烧韧左⋯系价钱好贵啰,同南亭(或南蛮亭)、烧鸟亭𠮶啲系冇得比(虽然我都两年冇去过),人哋仲要夜左有优惠时段但服务质素冇降低,环境亦宽敞舒适得多!呢度绝冇回头!
糖蕃茄沙律
烧牛舌、烧厚切牛舌