今日冇带饭返公司, 一个人出街食又唔系好饿, 仲要到左粮尾添! 就是但去左八方云集啦, 平平地食几只饺子佢D套餐其实都几抵食, 四十几蚊有交易, 不过食十只锅贴/水饺真系会好济, 其他面食套餐对我黎讲都系太多, 结果叫左6只韭菜锅贴, 份量对于细食既我岩岩好, 中意黎呢度食既原因就系可以随意叫几多只锅贴都得 (不过要最少叫5只), 饿就叫多两只, 唔饿就叫少D, 长条形状既锅贴食得方便过传统饺子形状, 韭菜爱好者的我觉得佢D韭菜味都好足够呢餐20蚊就搞店,真系粮尾恩物但香港仔呢间分店绝对有一个改善位, 就系卫生! !楼面好多飞飞小昆虫呀, 上次黎食既时间都冇咁多架, 今次真系想快D 食完快D走!!
呢餐20蚊就搞店,真系粮尾恩物

韭菜锅贴