第二次帮衬, 今次上黎系见上次俾左张COUPON有九折, FREE BEER, FREE 玉子上次巳经问定系咪可以"一齐用"有位应该系MANAGER GRADE 操流利日语既女士话可以既但今次ORDER 既时候有个好无礼貌既四眼WAITER 走过黎话印左唔可以一齐用仲大大声讲"全香港既COUPON 都系咁架啦"仲同我讲公司十月开始转左新措施, 之前D COUPON 唔可以一齐用, 咁我系十月二号去既, 又揾唔返上次个女仔, 无得拗.... 算数, 但凶个食客唔系大哂!!!仲有岩岩到既时候, 被安排坐近WINDOW TALBE但楼下DISCO 个HIFI 就狂响同震向LOCAL WAITER 示意想调去另一边佢有点不悦地话两边都一样我地死都唔信, 系要调过去真系静D 都无咁地震LOR..... 咁既WAITER 真系请黎多旧鱼讲返野食, 系俾人凶完既情况下, 食少少走人只系同朋友叫左两个拉面我ENCORE 左第一次既面豉汤拉面朋友叫左长崎拉面,面豉汤底奇怪系两碗面既味道差好远, 明明都系面豉汤底仲要长崎拉面既汤底系够热, 我O个碗就唔系太热点解咁大分别既临走向一个LOCAL WAITER
第二次帮衬, 今次上黎系见上次俾左张COUPON
有九折, FREE BEER, FREE 玉子
上次巳经问定系咪可以"一齐用"
仲大大声讲"全香港既COUPON 都系咁架啦"

仲有岩岩到既时候, 被安排坐近WINDOW TALBE
但楼下DISCO 个HIFI 就狂响同震
向LOCAL WAITER 示意想调去另一边
佢有点不悦地话两边都一样
我地死都唔信, 系要调过去

讲返野食, 系俾人凶完既情况下, 食少少走人
只系同朋友叫左两个拉面
我ENCORE 左第一次既面豉汤拉面
朋友叫左长崎拉面,面豉汤底
奇怪系两碗面既味道差好远, 明明都系面豉汤底
仲要长崎拉面既汤底系够热, 我O个碗就唔系太热
点解咁大分别既

临走向一个LOCAL WAITER 叫埋单
等左十分钟都无FOLLOW UP, 超激气
揾个日本WAITRESS 同佢讲我地叫左埋单好耐无人理
佢即刻好有礼貌咁SAY SORRY, 即刻条气都无咁CHOK 住
果然系一铺几"服务"