晚上8 点到餐厅,系Megabox 医肚。 见到有饺子, 门口张贴堂食限定套餐 dine - in special menu 就被吸引左。 决定8:45 再入到帮衬点知一坐低, 店员就好快把放系座位的dine in special 餐牌收走。 话呢个套餐系听日先开始供应。 唔比我点。我当场打𠮶突。 第一, 听日先供应的Special 点解要系前一晚晚市要放一张 「不能点餐的餐牌」 系门口。 第二, 点解听日先供应的餐牌可以咁残。一坐低已经觉得间餐厅好唔诚实。 叫左饺子🥟,价钱较出面饺子店高。 $72 / 10 只。以为有啲料到, 点知饺子大细同份量同湾仔码头差唔多。 卖相又系一pat pat 🫣酸辣汤上枱连最基本的匙羹都无比。 汤一啲都仲唔热,暖到啱晒BB 仔食𠮶种温度。我真系唔知佢哋赶收工, 定咁hea 。俾我哋嘅碗同匙羹仲要系污糟嘅。呢间野仲可以继续生存系神迹

我当场打𠮶突。

第二, 点解听日先供应的餐牌可以咁残。

一坐低已经觉得间餐厅好唔诚实。
叫左饺子🥟,价钱较出面饺子店高。 $72 / 10 只。

我真系唔知佢哋赶收工, 定咁hea 。
俾我哋嘅碗同匙羹仲要系污糟嘅。

呢间野仲可以继续生存系神迹