2017-05-21 2012 浏览
第一次写食评...一直都听过好多人话伊吕波食日烧好岀名,前排见到团购有coupon买,于是就买左$298个个set,同男友两个人去食,庆祝男友生日点知........服务态度唔太好都算,野食唔掂个下🤦🏻‍♀️完全超出预期既1. D肉仲有血水,一路烧都仲岀紧血水2. 肉质比较"un" 同埋冇味3. 所有野食都比我地感觉系.......唔系日本食物既水准,真系岀面既放题都好过佢.....炸物多数冻加硬,沙律劲少汁,d虾!!!!!肉质劲霉d肠仲系度🤢汤劲大碗但系味道一般不能尽录......4. 酱汁唔够浓味5. 唯一觉得好食竟然系肥牛,仲有个海鲜饼,但如果冇左佢个汁,就真系一般.....-总结全晚未试过有野食系翻叫,仲有d叫唔落手.....限时一个半钟,开头仲惊唔够时间,最后食左一个钟已经主动叫埋单,真系放题黎讲食得最快既一次但奇就奇在身边d人又好似食得津津有味定系因为我地食放题,仲要团购同最平个只?又还是我地要求高价钱贵得黎好唔值😭😭😭😭食唔饱!!!😭😭😭最后比钱等佢找钱等左10分钟希望我地既经验大家唔会遇到啦
第一次写食评...
点知........
服务态度唔太好都算,野食唔掂个下🤦🏻‍♀️完全超出预期既

1. D肉仲有血水,一路烧都仲岀紧血水
2. 肉质比较"un" 同埋冇味
不能尽录......
4. 酱汁唔够浓味
总结
但奇就奇在身边d人又好似食得津津有味
定系因为我地食放题,仲要团购同最平个只?
又还是我地要求高
价钱贵得黎好唔值😭😭😭😭食唔饱!!!😭😭😭