2017-09-16
依间铺头其实有好多分店,都略有名气。今日嚟开红磡又经过,就买左两个嚟试下,点知就中左伏铺头外有介绍佢依个饺子系列~入到去见得番依几款,有啲仲得番一个以为真系咁好食,价钱又平~就拣左两个见到个蜜瓜包其实都想试~睇日式面包王既时候觉得蜜瓜包好吸引好好食😂😂但今次食唔落咁多,唯有唔食佢住最后嗌左月岛软心芝士饺子同特浓朱古力软心饺子,两款都系$12,价钱可以接受先食芝士~第一啖咬落,哗,净系食到面粉味依款芝士唔系平时街多数食开既芝士,芝士味唔系好出,再带有少少酸食落面包好软熟,但芝士味道奇奇怪怪咁之后就系朱古力~同样地都系好大阵面粉味睇过食评话朱古力唔会过甜,但点知完全唔系得死甜,无浓郁既朱古力味一行三人都觉得麻麻地咁多人介绍同话好食,但可惜唔啱我地口味🙉或者系我地唔识欣赏🙈🙈🙈细个睇日式面包王,幻想啲面包都好好食但可惜依间既日式面包店就真系麻麻地
铺头外有介绍佢依个饺子系列~