2022-09-18 38 浏览
除咗深水埗之外,最近另外一个常去热点就系将军澳啦,因为车位充足易泊车,而且好多海边餐厅,对住个海食野都几chill! A Tavola Bar & Grill 位于Montery,欧陆装修,有户外位,虽然个门口唔系太起眼,但系入面装修好靓,好有异国风情,食物都非常有质素!A Tavola House Special 12寸Pizza ,份量劲大,配料超多,除左辣肉肠、青椒、烟肉、蘑菇、火腿,仲有超多超多芝士,个皮非常松脆, 好惹味!另外Mussel 大大只,仲有大虾做配搭,味道creamy!酒精类超多选择,但渣左车唯有饮smoothies,我叫嘅Blueberry同mixed berries smoothies ,超级fresh,好晴显系新鲜生果打出黎!咁就hea 左成个下画啦,hea 完再去海边行下,完美嘅一天!