2019-07-02 518 浏览
星期二嘅夜晚,同朋友放咗工之后到依度食放题。朋友话之前食过,佢话觉得依度唔错,果然真系我见有点野食纸,不过店员推介我哋用wechat落单,菜单会update啲,同埋都会有效率,减少失单的机会。我都系第一次用呢个方法点嘅食,几好玩。不过大家留意,譬如我哋两个人一齐,如果我落左单之后,要等3分钟先可以我或者我朋友落第二次单。我哋叫咗呢啲嘢食:好多唔同寿司,因为我唔食生野,好少相片系鱼生,haha我朋友有点鱼生嘅,用冰镇及有干冰嘅雾气,上枱嘅时候好靓牛都好好味,香口,感觉新鲜烧好烧羊架都好好味,唔太肥唔太稣,如果配埋柠檬一齐上手就更加好啦呢个烧鸡翼就麻麻哋啦,鸡皮太厚,忌廉蘑菇同埋鸡肉味两者味道都唔系太夹甜味嘅小食方面,我哋最钟意𠮶炸榴梿波波,入边啲榴梿浓郁,食完讲嘢个口好臭另外细粒啲𠮶个系芋头紫薯蓉波,都好味环境方面,店舖里边座位都好阔,我哋两个人店员俾咗张四人枱我哋。另外,都有好多饮品嘅选择,例如汽水啤酒果汁茶饮等等。

我哋叫咗呢啲嘢食:

好多唔同寿司,因为我唔食生野,好少相片系鱼生,haha

鱼生

我朋友有点鱼生嘅,用冰镇及有干冰嘅雾气,上枱嘅时候好靓

烧半架
牛都好好味,香口,感觉新鲜烧好
蘑菇芝士鸡翼
另外细粒啲𠮶个系芋头紫薯蓉波,都好味
2019-06-25