2008-08-27 74 浏览
去东涌睇戏, 顺便去试吓此餐厅。有专车接送, 车新净, 舒服, 车到前来电 re-confirm, 准时在东涌地铁站接客。招呼很好, 识讲广东话, 有好多外国人帮衬, 香港人一家大小都有, 见佢都几多熟客, 地方细细, 但坐得好舒服, 可坐露天门口位。可叫外卖, 自取或送上门都得, 吃完可送你回东涌地铁站3人套餐 (每抬有3款酱汁拌吃) :-~ 是日餐汤 (栗米忌廉汤, 我们4人, 佢送多一碗俾我o地, 每人一碗, 好细心)~ 胡椒饼~ 羊肉肠~ 薄饼 (原味)~ 咖喱虾~ 镬仔鸡 (肉比较o鞋)~ 咖喱粟米蘑菇~ 白饭~ 甜品 (椰果芒果布甸, 好多椰果肉)~ 饮品 (汽水, 冻印度奶茶, 加十元转了一杯芒果乳酪)另加 :-~ 洋葱薄饼 (洋葱切碎均匀夹在薄饼中央煎香,食落好香洋葱味)~ 香蕉乳酪~ 印度沙律(应该用乳酪汁捞, 好多蔬菜, 睇落好细碟, 食落份量唔少)~ 炸芝士(口感似吃炸豆腐, 有6件 - 1-1/2" x 1-1/2")以上整体都好味道, 唔辣, 我的小女用咖喱汁捞饭, 食到唔停口, 连加一都系HKD360, 非常抵食
去东涌睇戏, 顺便去试吓此餐厅。
可叫外卖, 自取或送上门都得, 吃完可送你回东涌地铁站

3人套餐 (每抬有3款酱汁拌吃) :-
~ 胡椒饼
~ 羊肉肠
~ 薄饼 (原味)
~ 咖喱虾
~ 镬仔鸡 (肉比较o鞋)
~ 咖喱粟米蘑菇
~ 白饭
~ 甜品 (椰果芒果布甸, 好多椰果肉)
~ 饮品 (汽水, 冻印度奶茶, 加十元转了一杯芒果乳酪)
另加 :-
~ 香蕉乳酪