2015-08-31 5121 浏览
听讲呢间系韩国人自己开嫁,亦都由韩国人打理,D员工个个识讲韩文(好似系)。所以我都见到好多韩国人系到食,听到好多韩文,好似我地格格不入咁LOL讲番D食物先,石头窝饭好味道,食到底仲有饭焦,好香,见到隔离韩国人嗌左泡菜冷面几唔错,所以我地都一样嗌左,当然唔错啦,绝对系第一样推介,真系好好食,弹牙可口,连泡菜食够晒辣,嗜辣唧朋友千万唔好错过,记住要冷面至够辣,有汤唧就唔够辣了。另外仲叫左豆腐窝、海鲜煎饼,海鲜煎饼用料丰富又煎得香口,送酒一流!仲有炆牛骨,牛骨用韩式甜酱油,炆得非常入味,味道甜美。连带一众配料如红萝卜、冬菇等都好好味,除了韩烤,呢个炆牛骨都唔好错过。另外, 服务都唔错啦, 琴晚full晒, 但我地叫waiter时, 佢地都尽快应我地, 有时请佢地加茶, 加order, 问野, 分野食等都尽快帮我地搞。