2021-03-21 162 浏览
天阴阴,去大坑⋯⋯有段时间大坑比财团收购,街铺十室七、八空⋯⋯好开心依家开返好多小店cafe😀⋯⋯tea time,呢间啱啱有位,入去试下⋯⋯系动物友善cafe 呢⋯⋯向街个边有客人同可爱小狗共食☺️⋯⋯店仔细细,不过唔算好迫⋯⋯小小贵,不过系大坑都预咗⋯⋯试左抹茶latte、冻mocha、牛角包、热情果芝士饼,有得拣skim milk。total $15X⋯⋯本来冇特别期待⋯⋯我杯抹茶latte拉花靓,饮得出系日本抹茶粉冲,比大型连锁店好饮好多!老公杯冻mocha都好香朱古力味⋯⋯牛角包翻热左都几香几脆,热情果芝士饼比较细件,有setting㗎,酸酸甜甜,几滑唔会太滞⋯⋯店员好有礼貌,虽然星期日好多客人,环境感觉几relax几舒服⋯⋯有壶装茶呢,下次试埋个蛋卷先😋!
店仔细细,不过唔算好迫⋯⋯小小贵,不过系大坑都预咗⋯⋯
有壶装茶呢,下次试埋个蛋卷先😋!