2010-09-05 7 浏览
星期六即日下午三点几bk枱, 都仲bk到=)bk左七点,早15分去到, 满左6成左右,不过好多枱都有人bk左我同fd两个人被安排坐四人枱, 初时旁边冇人坐, 都几舒服=)点完汤底就出去攞野食, 都几多选择=)好大进步呀, 几个月前来食都仲系用紧发泡胶盒, 今次已经转晒用可以洗的碟!不过汤底好耐先到, 出去攞左两转野食都未有, 有得睇冇得食=(要催先到, 好彩我地食量细, 唔会食得尽两个钟,如果唔系就蚀晒俾佢。加$10任饮, 好欣赏佢个银菊露同柑桔蜜, 虽然色好淡但一饮就知完全冇沟水, 我地成晚都系饮lee两个, 正! 无谓饮汽水,太易饱啦 叫左「椰子鸡」同「粟米忌薕」汤, 前者有椰肉亦几香椰子味, 后者亦有好多粟米粒, 不过其实加汤都系加清汤, 所以食食下系咩汤都已经冇咩分别。而家讲下d火锅料:鸡肾: lee个大赞, 好爽, 又食得出几新鲜, encore左三次~!鸡件: 好可惜系连骨的, 食起上黎有d麻烦。虽然几滑不过冇鸡味。肥牛: 一次有成十几片, 好香牛味!肥牛粒: lee个仲香牛味,不过有d肥同咬唔开=(猪面青: 个texture系好正, 有咬口, 不过都系冇咩猪味架蚬: 一般
星期六即日下午三点几bk枱, 都仲bk到=)

点完汤底就出去攞野食, 都几多选择=)

而家讲下d火锅料:

肥牛: 一次有成十几片, 好香牛味!
肥牛粒: lee个仲香牛味,不过有d肥同咬唔开=(
蚬: 一般啦, 唔系特别新鲜
猪肝: lee个酸左呀
一咬落去先知, 之后出左去同果个负责材料架人讲, 佢只系「哦」一声, 希望佢之后有换啦=((
菜: 洗得几干净同无苦味, 粟米好甜=))

食完最后仲有甜品=)

特别要赞下个经理好有礼貌, 员工亦好勤力收碟! 完之前十五分钟亦有提醒, 之前网友提及的问题已经一一解决, 系一间有心做的餐厅!

笑脸系俾服务的, 食物都系边炉冇话好唔好食ge, $120算系咁。
2010-09-04
  • 肥牛