2021-08-04 39 浏览
佐敦呢间Mamaday studio主要系食甜品、轻食🥯🍕、同埋饮野~ 食物同环境都好吸睛🤩 未入去已经被玩味十足嘅门面吸引!除咗我哋之外,仲有另外两个路过嘅婶婶都停喺度打吓卡先🤣Homemade Mamaday Pizza🍕自家制pizza 系即叫即焗,好新鲜!留意要预番等待时间10分钟左右~ Pizza系迷你size,但系好足料👍🏼 有大量嘅烟肉、芝士、鸭胸~ 薄饼皮好薄好脆,几好味!是日精选蛋糕🍰今日有士多啤梨mousse蛋糕~🍓 食落甜道几清甜、有淡淡嘅士多啤梨味~ mousse好滑,夹埋表层嘅cream同饼底一齐食,好好食😋 睇心情整梳打🍹我得到一杯提子蓝莓梳打😆 冰凉嘅提子味梳打水,消暑度十足,真系好岩夏天饮~ 入面仲有好多粒新鲜蓝莓🫐随心调制沙冰💕本身谂住系一般嘅生果沙冰,估唔到竟然会系黑芝麻沙冰🤣都几特别!饮落唔会太甜,黑芝麻味够浓~ 都几好饮☺️整体黎讲食物质素唔错,环境布置亦好有心思~ 餐厅嘅每个角落系打卡位!📸 下次黎开佐敦可以再encore🥰

Homemade Mamaday Pizza

是日精选蛋糕🍰