2024-05-30
💬 讲嘢食先~-超大块牛小排要预约但好食,啲牛油味好香好正🥹 -我唔太食生嘢,所以好少食海胆,但海胆牛肉包埋一齐咁食就ok🤡 又几好食-甲罗烧好浓蟹膏味!-只虾好大只好爽好有虾味好好食!-牛拼盘、猪颈肉、大京葱、扇贝系正路嘢都唔错-啲肉有得拣盐烧定汁烧,盐烧好食但我觉得可以少返啲盐-香葱玉子捞饭真系铺满葱,不过佢冇酱汁,但配牛都ok-佢有个wasabi酱几好食,唔系平时食寿司𠮶只,佢呢只酱系淡淡wasabi味 + 有啲似葱嘅wasabi根茎+调味.值得一提嘅系服务都几好,有啲会帮你烧埋,例如牛小排、扇贝等等,仲会帮你剥埋虾壳,好爽😎.甜品叫咗个唔知咩雪糕,但重点系佢食落去唔系雪糕嘅口感!佢雪到超冰,但食落系有啲似稀嘅麻糬咁,好新奇😂 其实佢都好食嘅,但唔系平时嘅雪糕🤣.食晒嘢佢仲会送杯yogurt同茶解腻,yogurt几香奶味同好滑,之后再饮啖茶好舒畅~.想讲其实呢度都唔算好多嘢,但可能啲肉太油,我真系好饱!.我挂住食连啲相都好求其影🤪 愈嚟愈懒.上面呢度+4杯酒,2个人食咗$1300左右~.#香港美食 #尖沙咀美食 #食好西 #相机食先 #日式烧肉
-超大块牛小排要预约但好食,啲牛油味好香好正🥹
-甲罗烧好浓蟹膏味!
-只虾好大只好爽好有虾味好好食!
-牛拼盘、猪颈肉、大京葱、扇贝系正路嘢都唔错
-啲肉有得拣盐烧定汁烧,盐烧好食但我觉得可以少返啲盐
-香葱玉子捞饭真系铺满葱,不过佢冇酱汁,但配牛都ok
想讲其实呢度都唔算好多嘢,但可能啲肉太油,我真系好饱!
我挂住食连啲相都好求其影🤪 愈嚟愈懒
上面呢度+4杯酒,2个人食咗$1300左右~
#香港美食 #尖沙咀美食 #食好西 #相机食先 #日式烧肉