2022-04-18 16 浏览
周末经过K11呢间台式饮品店,见到好多人排队~🤭 原来呢间店喺台湾好出名,专门饮水果茶,用料新鲜包括有唔同嘅台湾新鲜水果!🥭🍓🍍呢排天气咁热,我哋行完街即刻买番杯黎消暑先~🌞☀️🥤 台湾爱文芒果沙冰热辣辣时饮沙冰真系好爽!呢杯沙冰好足料,啖啖都食到芒果肉之余,仲有大量Q弹嘅爱玉冻~🥭🥤 缤纷水果茶水果茶入面有好多鲜甜嘅生果,所以拣30%甜度已经好足够~ 入面有苹果、橙、芒果、青柠、百香果、菠萝,比平时饮到嘅水果茶丰富好多!🤩🥛 厚珍奶鲜奶酪鲜奶酪奶味香、唔会过甜,上面加咗珍珠同奶茶,珍珠量很多而且好烟韧~😋🍦 台湾百香芒果新地软雪糕加咗百香果同芒果肉,绝对好味道!😋今次食完之后终于明白点解咁多人排队😋 下次行完街一定要再黎过~🥤👍🏼

🥤 台湾爱文芒果沙冰

🥤 缤纷水果茶

🥛 厚珍奶鲜奶酪

🍦 台湾百香芒果新地
软雪糕加咗百香果同芒果肉,绝对好味道!😋

外卖自取