2023-09-10 340 浏览
🦴价格相宜的外卖甜品🦴 #自费❤️‍🔥喜欢程度 6/10-------------深夜喺美食沙漠都可以揾到甜品,因为大水坑街市外面有唔少小店都开到好夜✨椰汁紫米小丸子(热)$32因为椰汁嘅比例都多,算系比较浓稠嘅糖水,但可能因为椰汁后加所以有啲唔够热。小丸子嘅甜度、烟韧度都适中。✨ 芒果小丸子(冻)$42有芒果沙冰、雪糕同小丸子,绝对系芒果迷必叫嘅夏日消暑之选-------------想跟懒骨头揾食同睇最真心嘅食评,记得follow我地🦴钟意呢篇分享记得like, comment, share & save!-------------#lazybone_eat#lazybone新界#lazybone大水坑#lazybone马鞍山-------------#hkig #hkfoodie #hkfood #hkeat #hkrestaurant #hongkongfood #hongkong #hkplay #hellohongkong #travelhongkong #香港 #香港美食 #香港打卡 #香港餐厅 #香港好去处 #情侣 #拍拖好去处 #couple #popular #香港甜品
🦴价格相宜的外卖甜品🦴 #自费
❤️‍🔥喜欢程度 6/10

✨椰汁紫米小丸子(热)$32

✨ 芒果小丸子(冻)$42
有芒果沙冰、雪糕同小丸子,绝对系芒果迷必叫嘅夏日消暑之选
-------------
想跟懒骨头揾食同睇最真心嘅食评,记得follow我地🦴

#lazybone_eat
#lazybone新界
#lazybone大水坑
#lazybone马鞍山
-------------
#hkig #hkfoodie #hkfood #hkeat #hkrestaurant #hongkongfood #hongkong #hkplay #hellohongkong #travelhongkong #香港 #香港美食 #香港打卡 #香港餐厅 #香港好去处 #情侣 #拍拖好去处 #couple #popular #香港甜品 #甜品 #甜多1点
外卖自取