2016-07-22
星期二戲飛平,一定要食飯睇戲直落啦。😆買咗7點9係淘大睇戲,近近地搵間餐廳啦,咁岩我好想食菜,於是就黎左打邊邊。-本身用kabu app攞定位,六點鬆啲行到去都仲有位可以直入唔使睇飛唔使等。原來有得揀一人一鍋定一大鍋架,不過一人鍋得返自閉面壁位,唯有食一鍋過啦!其實自閉位個設計都幾好,有時一個人想慢慢烚都冇咁老尷嘛😅😅😅。-要讚一下貼心的設施唔止自閉位,仲有usb差電😍。-好,點嘢食。-我地揀左最平嘅美國進口牛肉。鍋底方面揀左骨膠原豬骨湯同昆布湯。豬骨湯個味好似丁麵嗰包味精。😜昆布就清清地。牛肉算可以,唔會一烚就散開哂。Order完冇幾耐就送到,再嗌都快送到,唔會話要等好耐先有肉食😎。豬同雞脾肉都唔錯,掛住食唔記得影,嘻😜。 係用會員coupon換的,有蠔有蝦有魷魚有帶子,唔錯。-一眼睇哂攞野食嘅位,估佢唔到算多嘢揀喎。由右到左,有飯,有唔同醬汁任溝,有好幾種菜呀菇呀,丸啦等等。吖,個芝士丸有啲伏,芝士甜到漏好奇怪。其他都ok。另外有個飲品加甜品corner。飲品方面除左最普通嘅汽水,仲有網袋茶包😍,like!甜品方面有雪糕任你吱,仲有一個雪櫃嘅糕點你試添。-會員九折賣單,但賣單速度快
要讚一下貼心的設施唔止自閉位,仲有usb差電😍。
好,點嘢食。
我地揀左最平嘅美國進口牛肉。
鍋底方面揀左骨膠原豬骨湯同昆布湯。
豬骨湯個味好似丁麵嗰包味精。😜昆布就清清地。
豬同雞脾肉都唔錯,掛住食唔記得影,嘻😜。
一眼睇哂攞野食嘅位,估佢唔到算多嘢揀喎。
吖,個芝士丸有啲伏,芝士甜到漏好奇怪。其他都ok。
飲品方面除左最普通嘅汽水,仲有網袋茶包😍,like!
甜品方面有雪糕任你吱,仲有一個雪櫃嘅糕點你試添。
會員九折賣單,但賣單速度快少少就好,趕住睇戲嘛😫😫。