2022-12-13 313 浏览
🐭 米奇老猪Vol. 288 🐷[红心面包]有日经过佐敦面包控老猪梗系要巡视下业务啦 🍞竟然比我发现到呢件有朱古力同紫薯味嘅麻糬波波 🤩不过猪妹好憎紫薯 所以今次就净系买左朱古力味试啦~.🐖🐖《朱古力麻糬》🐖🐖💰$20/5粒💰虽然无好fancy嘅菠萝皮但食落都唔错入口第一下系可可粉嘅炭(?)味不过好彩有d半流心嘅朱古力粒粒拉高返个朱古力味 🍫口感属于软糯得来又几烟韧果只虽然唔系实心 但几好咬 🦷有d似圣安娜果盒!.❣️🐭总评分🐷❣️味道:8.2/10服务:N/A环境:N/A性价比:✴️ 中 ✴️ENCORE:🧐 .自费️⭕/试食.心面包西饼📍佐敦白加士街98号金威广场地下2及3号舖其他分店:青衣长康邨二期商场地下103号舖青衣寮肚路6号长亨商场1楼102-103号屯门兆兴里3号兆麟商场地下11号舖#米奇老猪_油尖旺区#米奇老猪_屯门区#米奇老猪_葵青区#米奇老猪_朱古力#米奇老猪_包#米奇老猪_麻糬#红心面包西饼 #佐敦美食 #尖沙咀美食 #青衣美食 #屯门美食 #朱古力控 #朱古力迷 #朱古力麻糬曲奇 #麻糬波波 #麻糬 #麻糬控 #麻薯 #麻薯波波 #软心朱古力 #流心朱古力 #香港面包 #
🐭 米奇老猪Vol. 288 🐷
[红心面包]
有日经过佐敦
面包控老猪梗系要巡视下业务啦 🍞
竟然比我发现到呢件有朱古力同紫薯味嘅麻糬波波 🤩
不过猪妹好憎紫薯
所以今次就净系买左朱古力味试啦~
🐖🐖《朱古力麻糬》🐖🐖
💰$20/5粒💰
虽然无好fancy嘅菠萝皮
但食落都唔错
入口第一下系可可粉嘅炭(?)味
不过好彩有d半流心嘅朱古力粒粒拉高返个朱古力味 🍫
口感属于软糯得来又几烟韧果只
虽然唔系实心 但几好咬 🦷
有d似圣安娜果盒!
❣️🐭总评分🐷❣️

#米奇老猪_葵青区
#米奇老猪_朱古力
#米奇老猪_包
#米奇老猪_麻糬

#红心面包西饼 #佐敦美食 #尖沙咀美食 #青衣美食 #屯门美食 #朱古力控 #朱古力迷 #朱古力麻糬曲奇 #麻糬波波 #麻糬 #麻糬控 #麻薯 #麻薯波波 #软心朱古力 #流心朱古力 #香港面包 #香港面包店 #面包控 #烟韧控 #朱古力包 #朱古力酱 #港式面包 #hkbakeryshop #chocolatemochi