2017-09-14 238 浏览
寻日出MK买只figure 比个 Kidult做生日礼物, 一行出 CTMA, 有人塞左几张楼上食肆嘅宣传单张比我, 因为未到时间去 Karaoke 庆生, 又差唔多时间都要揾嘢医肚, 我其实对MK嘢食, 无乜要求, 是但拣咗间日式放题开餐.上到去八幡屋, 间嘢都几爆下, 不过一条友唔驶等, 即时有位坐.因为手机食先, 睇番啲相, 先知原来自己食左唔少野, 嘢食都算唔错, 有板有眼.我最钟意火炙左口鱼裙边寿司, 其次系炸虾天妇罗同埋荞麦面, 可惜嘢饮选择唔够多.最好笑系有bb 板象拔蚌, cute 到爆 , 不过d 牛脷 overcook, 鸡软骨太油腻, 仲有啲咖哩鱿鱼驶唔驶咁辣.Overall 呢间放题唔错, 落单上菜都好快, 最好系无漏单, 啲嘢食都到齐晒