2022-07-31 116 浏览
Naruto 鸣门割烹料理 🍣今次为大家介绍下Naruto🤣Semi-Buffet Lunch: $268汁烧油甘鱼:虽然主食有好多丼饭选择,但想要唔好咁快饱肚就梗系唔好食咁多饭,所以主食之一就拣咗烧鱼,皮烧得脆脆地,啲烧汁好入味,如果食落觉得有啲咸/漏,可以再点沙律酱🤣牛肉野菜锅:食日式想尽量回本,就一定系食多啲刺身,少啲寿司,所以食得太多冻野就会想有啲暖嘅食物可以暖番个胃,抖阵再刷过。寿喜烧汁好甜,所以啲蔬菜都好入味,肥牛嘅份量都唔少,同埋肉质都好嫩😁刺身拼盘:刺身𠮶选择包括:三文鱼,油甘鱼,八爪鱼,鲷鱼同埋帆立贝~款款都厚切,口感都几好。建议一开始每款嗌少少,睇啱自己钟意嘅口味同埋当日新鲜嘅款,第二转先再主攻钟意嘅🥰小食&串烧:如果想食熟食嘅话都可以去试下佢地嘅小食同串烧~佢地嘅炸物都几好食~好钟意佢地嘅炸紫薯😆总括黎讲,啲熟食比较好,鱼生正常,但环境比起一般熟知嘅放题好好多,餐厅设计感更好。最后提提大家,虽然系放题,但都记得食几多嗌几多,咪做大嘥鬼啊😎。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。餐厅:Naruto 鸣门割烹料理 Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆
Naruto 鸣门割烹料理 🍣

今次为大家介绍下Naruto🤣

Semi-Buffet Lunch: $268

汁烧油甘鱼:

牛肉野菜锅:

刺身拼盘:

小食&串烧:

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
餐厅:Naruto 鸣门割烹料理
Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆