2009-05-12 7 浏览
见到open rice 都几多人话好加上见杂志都有介绍过,所以就去试o下!星期日唔知系咪因为mothers' day 关系,都几多人o下,要等位,等成10几张,不过around 半个钟都有位,算快.又唔知系咪因为mother's day 关系,枱枱都送一盒蝴蝶饼,味道都算唔错!咁o岩o个日入坐时间唔太o岩,我o地8点入坐,要9点入坐先有6折,不过算啦,都唔理,照order.我o地2个人点o左一个麻辣汤同莞茜皮蛋汤,平时肥牛只系$8,我o地就要$36,量同$8 一样,最钟意佢o地有o的食物可以选择双并,咁就唔会想叫唔同款既食物但又怕太多. 大部分食物既价钱分$18,$28同$38.. 一人加$10 有饮品任饮+糖水任食,系自助既, 不过一加就要成枱加,所以如果有时候一枱有好几个人,个个都加$10,但又唔系个个都会饮佢o的o野同食糖水既话,就唔太化算..如果唔加$10 就只可以叫佢俾水你,因为佢o地冇茶供应. 酱料区都系自助既,有好多好多唔同酱料可以选择,自己钟意点混酱都得..酱油都有辣同唔辣提供..最值得一赞既系service真系好好,server 会自己走过o黎同你加汤,o个日虽然多人

最值得一赞既系service真系好好,server 会自己走过o黎同你加汤,o个日虽然多人,不过上菜上得好快.

虽然hipot 价钱唔系话好平,不过去任食火锅都要差唔多价钱啦,o系呢度食都一样饱,service 又好o的, 唯一唔钟意就系环境都几嘈o下.
2009-05-10