2011-05-02 260 浏览
星期五晚,全个尖沙咀好坐少少既餐厅都好多人排队...所以行左去尖东,因为少D人行到去呢间餐厅楼下既时候有个印度人递左张传单俾我地,见唔系太贵而OPEN RICE又全部好评㖞,所以就上左去试喇上到去既时候发现真系好少客,全场灯光好暗,仲有蜡烛添,好似几好坐全埸既人都系外国人,而且侍应都唔识讲广东话(英文都唔系好流利),好似去左旅行咁呀我地一行五个人,叫左一只烧鸡,一个咖哩鱼(唔辣),一个印度特色炒饭,一个炸芝士,一个椰菜薯仔,再加两块牛油烤饼落左单之后,佢地俾左个汤我地,用茶杯装,但饮落去好似合味道汤底咁,好咸首先上菜既系炸芝士,唔算好特别,而且佢真系"一旧芝士",唔溶既,不过都唔算难食跟住到只烧鸡上台既时候,我地都觉得好靓呀~~~同埋已经切好左细细件,侍应仲夹埋落每个人只碟度添只鸡好香口,有少少辣,但越食越想食而且唔算鞋其余食品评价如下:咖哩鱼(唔辣)好香椰子味,送烤饼一流! 鱼块软绵绵,几得意印度特色炒饭其实得好少,我谂系因为佢地食烤饼多挂? 不过呢个都系冇特别,似住家炒饭,唔试都得;椰菜薯仔都系好香椰子味~味道都系好味啦~但冇乜特别牛油烤饼烤饼真系好好味~~~虽然只系叫左两块,但系
星期五晚,全个尖沙咀好坐少少既餐厅都好多人排队...
所以行左去尖东,因为少D人

只鸡好香口,有少少辣,但越食越想食
而且唔算鞋

其余食品评价如下:
咖哩鱼(唔辣)
好香椰子味,送烤饼一流! 鱼块软绵绵,几得意

印度特色炒饭

椰菜薯仔
都系好香椰子味~味道都系好味啦~但冇乜特别

牛油烤饼
烤饼真系好好味~~~虽然只系叫左两块,但系佢切开左大约八大块(大过手板)所以都好够食

到我地食左一半既时候,忽然间黎左几班印度人食自助餐(但当晚佢冇话有自助餐)
我地估可能系旅行团包场,不过都影响唔倒我地

我地食到好饱好饱,但埋单位位只系120!真系好抵食!
值得推介!
2011-04-29