2014-04-23
因为有一朋友就快离港,所以约埋二三知己到沙田晚饭饭局欢送朋友之余顺道庆祝假期既来临😁因为大家都有同一偏好就系吃日本野。睇下menu, 款式多兼价钱合理!Go,!试下啦!见𥚃面都多人但好彩等一阵就有位😁坐低就食下前菜先!先黎一碟蟹子沙律!卖相唔错,食落几好,总算冇入错黎😅花多眼乱好似好多好野食咁!我最后当然系起势咁叫我至爱三文鱼、蛋、鳗鱼寿司、炸物!难得送别朋友,一于豪一次叫埋刺身试下😆😆卖相唔错,质素非常好,应该唔系岩岩系雪柜攞出黎果d,食落各样都好新鲜,水准ok!而炸物都系热辣辣上台,算系唔错。惟一我想讲既其中一款寿司叫鹅肝寿司!坦白讲小弟咁大个仔都系第一次听,所以即管试一试.....哇,入口既溶,好得意兼好好味,可以再试。总结,百零蚊食到咁多款式既食物算唔错,惟一系寿司款式太多同唔系好敢试。