2013-07-30 259 浏览
因为生日75折卷就快expire, 一家人黎到意粉屋晚餐商量过后, 觉得散叫比点套餐好, flexible d, 反正亦唔太自在个汤.最后一行4人点左:小食拼盘 - 除左鸡翼比较辣, 全部味道都几好炸洋葱圈 - 因为屋企人钟意食, 食完小食拼盘d洋葱圈觉得唔够喉, 追加的. 热辣辣真系几好食.希腊风情pizza (大批)- 几like个pizza, 但有进步空间~略嫌饼底唔够松海鲜龙虾汁墨鱼饭 - 依个真系麻麻地, d龙虾汁无龙虾汁味(我suppose会有龙虾汤个只味..)...d饭就还可以carbonara意粉 - d蛋皮好似过熟, 都系麻麻地总结饭/意粉d水准一般, 小食同pizza较好. 食左5样野, 埋单$420到(75折后), 算ok. 不过如果无优惠, 唔会特登去食.
因为生日75折卷就快expire, 一家人黎到意粉屋晚餐

最后一行4人点左:
小食拼盘 - 除左鸡翼比较辣, 全部味道都几好
. 热辣辣真系几好食.
carbonara意粉 - d蛋皮好似过熟, 都系麻麻地