2008-12-14 32 浏览
(半个月前的食评)0系荃湾食lunch, 同男友本来想去翠华, 但系实在太多人等紧.. 就去左隔几间铺既富都见到入面都几多人, 但系好彩岩岩有个卡位 ^ ^ 同男友都好耐无食过茶餐厅公仔面, 就一人要左一个常餐27蚊有﹕蒜香鸡翼/火腿庵列+蒜蓉包, 任选两𩠌公仔面, 一杯野饮. 蒜香鸡翼系岩岩炸起, 好香口, 热辣辣好好食! 不过男友食果只相信只系刚刚熟, 见到入面仲有轻微红色火腿庵列入面有好多火腿丝, 落足料, 笃落去有少少蛋汁流出黎, 正! 蒜蓉包ok我要左个雪菜肉碎+沙嗲牛肉面, 男友叫左沙嗲牛肉+餐肉面男友话餐肉煎得唔错. 沙嗲牛肉虽然系化学牛, 但系味道都唔错, 雪菜肉碎也ok奶茶也很不错. 侍应服务够快, 只系有少少落错单既情况. 环境也够干净系无咩特别期望下, 呢餐都算好唔错去唔到食翠华, 都唔系一个损失呢!
(半个月前的食评)
见到入面都几多人, 但系好彩岩岩有个卡位 ^ ^
同男友都好耐无食过茶餐厅公仔面, 就一人要左一个常餐
我要左个雪菜肉碎+沙嗲牛肉面, 男友叫左沙嗲牛肉+餐肉面
系无咩特别期望下, 呢餐都算好唔错
去唔到食翠华, 都唔系一个损失呢!