2016-04-05
都有一段时间无黎呢间餐厅,今日落大雨,费事再揾餐厅,就入左黎呢间韩国餐厅食饭啦。坐低无耐之后店员就俾左D 小食我地啦,分别系青瓜同埋泡菜,两样小食都只系微辣,食落都几开胃。海鲜烤肉豆腐锅:海鲜烤肉豆腐锅可以拣配饭或者乌冬,如果配乌冬既话就要加6蚊,都算几多,可能系高级乌冬吧。个锅既海鲜都几多,有虾有青口,仲有日式鱼蛋,除左海鲜之外,仲有豆腐,粉丝同埋猪肉,至于汤底系泡菜汤,辣度系自己拣,我地拣左小辣,钟意食辣既我觉得一D都唔辣,有机会真系想试中辣。炒韩国粉丝: 上次同朋友2个女仔叫左2个小食一个主菜之后发觉份量太多之后,今次都系叫一个主菜一个小食算啦。炒粉丝既材料其实只是用左好简单既萝卜丝,冬菇,洋葱同埋黑木耳,但系食起来既层次真系几丰富,无得顶啦。
坐低无耐之后店员就俾左D 小食我地啦,分别系青瓜同埋泡菜,两样小食都只系微辣,食落都几开胃。 海鲜烤肉豆腐锅:海鲜烤肉豆腐锅可以拣配饭或者乌冬,如果配乌冬既话就要加6蚊,都算几多,可能系高级乌冬吧。个锅既海鲜都几多,有虾有青口,仲有日式鱼蛋,除左海鲜之外,仲有豆腐,粉丝同埋猪肉,至于汤底系泡菜汤,辣度系自己拣,我地拣左小辣,钟意食辣既我觉得一D都唔辣,有机会真系想试中辣。 炒韩国粉丝: 上次同朋友2个女仔叫左2个小食一个主菜之后发觉份量太多之后,今次都系叫一个主菜一个小食算啦。炒粉丝既材料其实只是用左好简单既萝卜丝,冬菇,洋葱同埋黑木耳,但系食起来既层次真系几丰富,无得顶啦。