2021-07-13 574 浏览
点样食推介✨💛良心汉堡包💛💛旺角黄店💛Texas Burger地址:旺角亚皆老街8号朗豪坊12楼1A号舖🍖Texas BBQ Beef Burger Combo $88+$36(7.5/10)加36蚊就可以多杯野饮、薯条同埋pickle🤣,咁当然每次黎到都会加,虽然我唔系好识欣赏burger,但都觉得佢地嘅burger唔错😝 佢个面包皮有用牛油去烘过,又脆又香,同埋块汉堡扒都几厚,仲有炸洋葱圈、烟肉、生菜等等嘅配料,不过都因为厚得济好难一口食晒搞到要分层食👀,就食唔到佢咁多层嘅口感🥲,要赞嘅系佢个bbq汁好啱我口味,又酸又甜够晒开胃👍🏻,所以夹埋成件事都nicenice👍🏻会继续回头帮衬不过佢今次薯条方面就稍微逊色左d喇,虽然粗薯系几有口感,但佢d薯条偏油,一啖食落口好似似食油多d🙈,之前食都冇觉得咁油🤣 同埋我都唔系好识欣赏嘅餐里面条pickle,搞唔掂🤣🤣🤣🍖USA Buffalo Wings & Lollipop $58 (7.8/10)鸡翼个炸衣做得好好,令到鸡翼表皮好脆又惹味,点埋佢两个惹味酱就更上一层楼,其中一个芝士酱似系落左blue cheese,臭臭地咁,男朋友好钟意,
点样食推介✨

💛良心汉堡包💛
💛旺角黄店💛

Texas Burger
地址:旺角亚皆老街8号朗豪坊12楼1A号舖

鸡翼个炸衣做得好好,令到鸡翼表皮好脆又惹味,点埋佢两个惹味酱就更上一层楼,其中一个芝士酱似系落左blue cheese,臭臭地咁,男朋友好钟意,而我都系偏爱bbq酱多d👻, 不过有个问题,想知Lollipop系边🤣,唔知点解得wings haha🤣

回头指数: 🍧🍧🍧🍧 (满分:🍧🍧🍧🍧🍧)

好坐指数: 🧎🏻‍♀🧎🏻‍♀️️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️(满分:🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️)

平时依度都要排下队先有得食🤣,但我觉得夏天系商场排队绝对冇问题!有冷气就咩都得😝,虽然佢d burger唔算超级出色,但系旺角里面嘅黄店都算出色,仲要坐得舒服同冷气够🤣,真系好难唔回头