2010-12-29 81 浏览
朋友因为好多野都唔食, 于是今年同佢食斋庆祝, 九龙区又冇咩选择, 于是就揾左几间, 而今次就拣左呢间试食私房菜, 我系一个月前订位, 佢地都好好礼貌同之前 2 日都有电话再同我 Double confirm, 星期日以为间野冇咁多人, 点知错晒, 系 Full 晒, 满座!佢地比左个花茶我地饮, 系薰衣草味, 好香, I like it!之后朋友到齐佢就开始帮我地上菜一共有 10 个菜上, 其中有个素饺唔记得影, 因为一人一只分左, 我挂著食, 食完先记得冇影相, 哈哈哈! 有个好似挞果个𩠌我就觉得好一般, 因为个底系旦挞皮, 又咸又甜, 我地都唔系好欣赏!个汤好好味, 每个人饮左 2 碗! 分量其实好多都系一人一份, 不过因为食到去杂菜我地已经好饱, 不过我地 6 个人都好叻架啦, 净系食净个咖哩, 其他都扫晒!!(个侍应见我地食净都问我地洗唔洗打包个咖喱同薄饼)埋单 : $1250 (6 个人)

之后朋友到齐佢就开始帮我地上菜

个汤好好味, 每个人饮左 2 碗!
(个侍应见我地食净都问我地洗唔洗打包个咖喱同薄饼)

埋单 : $1250 (6 个人)
呢个好好食, 系腐皮整, 不过我一食完话好味, 个个原先话好饱, 都忍唔著食晒, 哈哈哈!
桂花糕, 好正!
2010-12-19
庆祝纪念
生日
桂花糕, 好正!
  • 桂花糕