2010-11-14
今日1;00去到个度-v-见到门口都有唔少人等紧...不过既然黎到紧系要试食啦;>所以就等,系等ge期间亦见到唔少人黎食...到我走个阵(3:00左右)门口都有人等紧@@等左50分钟...终于有得入去食啦;>系门口已经谂定食乜...一入去就叫黎食=]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~点心:蒜茸芝士焗馒头:干煎虾米肠:香煎萝卜糕:仲有个腊肠粒鸡煲仔饭-v-不过唔记得影-_-"d鸡好滑,腊肠亦都唔错!算系0kay好味;p~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~甜品:至爱小忌廉芝士饼最中意食lee个<3吕宋香芒小布甸:lee个都好中意>v<b~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~落单纸:服务都唔错;>几有礼貌!不过环境好挤迫!-v-"
今日1;00去到个度-v-
见到门口都有唔少人等紧...
不过既然黎到紧系要试食啦;>
所以就等,系等ge期间亦见到唔少人黎食...
到我走个阵(3:00左右)门口都有人等紧@@

等左50分钟...
终于有得入去食啦;>
系门口已经谂定食乜...
一入去就叫黎食=]
点心:
蒜茸芝士焗馒头

阵味同蒜茸包好似-v-不过就多左芝士味;]

干煎虾米肠:
几好!

香煎萝卜糕:

仲有个腊肠粒鸡煲仔饭-v-不过唔记得影-_-"
d鸡好滑,腊肠亦都唔错!算系0kay好味;p

甜品:
至爱小忌廉芝士饼

好好味!!!推介!
最中意食lee个<3

吕宋香芒小布甸
几正嫁xd
lee个都好中意>v<b
落单纸:
点心纸

服务都唔错;>
几有礼貌!
不过环境好挤迫!-v-"
2010-11-14
阵味同蒜茸包好似-v-不过就多左芝士味;]
几好!
好好味!!!推介!
几正嫁xd
点心纸