2024-01-10 481 浏览
叫咗个芝士卡邦尼意粉味道真系好正!面条煮得刚刚好,弹牙又有咬劲。意粉上面嘅卡邦尼酱非常浓郁,带有浓厚嘅芝士味,最出色嘅部分系佢嘅芝士,融化喺面条同埋酱汁入面,令味道更加浓郁,真系惊艳到我!而且,佢嘅份量真系好足够!一碟芝士卡邦尼意粉已经够满足我嘅胃口。面条同埋酱汁嘅比例正好,唔会太干或者太汤。仲有啲配菜,例如嫩滑嘅烟肉同埋蔬菜,增加咗层次同口感。整体上嚟讲,份量足够饱肚。最令人惊喜嘅系,佢嘅价格都好实惠!你可以享受到满满嘅芝士味,而唔使为咗价钱担心。真系物超所值,又可以满足我对芝士嘅渴望!总括嚟讲,呢个芝士卡邦尼意粉真系好正呀!面条弹牙,芝士味浓郁,份量足够,。如果你钟意芝士同埋意粉,绝对要试下呢个芝士卡邦尼意粉!
2023-12-30