2018-11-21 224 浏览
有日同3位同事开完会,经过哩间餐厅,见到有SET LUNCH,决定入去试试。同几位拣咗4份唔同嘅餐,咁就可以同同事齐齐开心SHARE,拣咗SET A E F 同G。沙律就普普通通啦,冇咩特别,菜算几新鲜同爽脆,汤就要咗罗宋汤,蕃茄味再浓啲会好啲。食物倾一阵计,好快就到。顺序讲啦:A) 海鲜龙虾汁扁意粉 大大份食极都食唔完 味道又几好 意粉唔会太淋有咬口 龙虾汁如果落多少少会更好E) 锡纸焗白酒汁野菌有皮鲶鱼锡纸整完之后 鱼嘅鲜味KEEP到 加埋白酒汁同野菌令味道更上一层楼 F)秋之果烤猪肋排伴烧野菜一嚟到见到吓亲 以为畀错咗 因为 劲! 大! 份! WAITER都即刻过嚟解释返冇畀错到 而系哩份猪肋骨系真系咁大份味道方面就几好 几入味 肉嘅质地而唔会因为系猪而好嚡 整体上几好食G) 经典安格斯牛肉汉堡哩个BURGER又系几大个 哩个包我冇份食 (因为最近戒紧牛) 但就咁睇起码佢真系厚身嘅汉堡 而唔系好似M记𠮶啲"安格斯" 同事话味道唔错 下次有机会再叫价钱方面算系咁啦,而家喺香港地,随便食个饭都已经一百几十,哩到一个SET包前菜主食茶/咖啡,计埋加一大约100蚊。 总括而言,味道好,价

沙律就普普通通啦,冇咩特别,菜算几新鲜同爽脆,

汤就要咗罗宋汤,蕃茄味再浓啲会好啲。

食物倾一阵计,好快就到。顺序讲啦:

A) 海鲜龙虾汁扁意粉

E) 锡纸焗白酒汁野菌有皮鲶鱼

F)秋之果烤猪肋排伴烧野菜

G) 经典安格斯牛肉汉堡

总括而言,味道好,价钱实惠,赞!
2018-11-15