2006-10-26
一行六个大学生(当中得我一个系港大... ~_~),慕名试返一餐﹗订台时留左六件虾多士同一只盐焗鸡,去到再order 杏汁猪肺汤、咕噜肉、菜远生鱼卷、土鱿蒸肉饼、例牌糯米饭,最后唔少得杏仁露﹗先上虾多士同个汤,先讲多士,虾新鲜,面包唔会炸到油"淋淋",而且非常脆口,差d 想叫多件^.^猪肺汤亦都非常鲜甜,我地一行六人当中有人唔食内脏,不过唔讲佢知系猪肺,佢又okay 冇咩抗拒㖞~咕噜肉,唔知系d 汁深色定系炸过龙,冇expect 的橙橙红红咁靓。不过用的肉都唔错,食入口啖啖肉冇渣~菜远生鱼卷,冇咩comment,普通货色啦。土鱿蒸肉饼,本来以为佢会用鱿鱼干,不过用鲜鱿㖞~ 加上应该落左d 肥肉,所以入口口感唔错﹗加埋d 豉油,男仔应该可以捞两碗饭~糯米饭,炒得香,而且见到都几足料(好似有润肠之类),我就食左两碗,嘿﹗杏仁露,同菜远生鱼卷一样,冇咩comment,普通货色啦。如果想食甜品,可能揾间糖水舖食会开心d~服务方面,加茶都okay 密,而且我地带左支白酒上去,有冰桶冻住,而且都主动帮我地加酒,都算系咁~ overall 都唔错... 最少冇咩失望位啦﹗
菜远生鱼卷,冇咩comment,普通货色啦。
overall 都唔错... 最少冇咩失望位啦﹗