2007-01-08 18 浏览
是晚同男友仔食饭,想食d刺激0既野,就黎左呢度食泰国野lu.... 两个人叫左:冬荫海鲜汤:对我呢个唔算好食得辣0既人黎讲,算几刺激ga la,不过都算饮到,d 料几丰富,只虾好爽,两个人share每人分到碗半,份量都ok带子脆鸭卷:呢个有d惊喜,脆鸭连左少少皮,真系好脆bor,而且好够热,good!!龙虾蛋网有机红饭:本人就觉得个有机饭就麻麻地啦,除左龙虾肉系好味之外,其余d饭淡而无味烧羊架青咖哩伴菠菜:羊架好够腍,仲有3旧tim,青咖哩好香椰汁味,仲有好多菠菜做side dish,最底仲有d 茄子,呢个main dish好食之余都几抵食 个环境唔错,几浪漫,仲有杯welcome drink 送,不过waiter好似唔多够,叫service 时有困难,不过0系铜锣湾呢个环境呢个价钱都唔错ga la!

两个人叫左: