2017-07-27
记得里间无限时,有好多board game玩又有酒饮,坐成晚都系大概$100,所以book返里间玩成晚。叫左个新款意粉,韩式辣卡邦尼, 辣得黎几野味,都唔错,值得一试。跟餐包杯嘢饮,加$6 就有杯 house red,支酒比较young,唔会太涩,好易入口。咁啱有朋友生日,原来友人有买蛋糕上去,一出蛋糕后就有staff出黎放子弹酒杯,喺面前倒Rainbow,一人一杯,我得人多, 好神奇,个Rainbow 可以继续变色,虽然好靓但味道上唔系杯杯好饮(我觉得中间几似橙汁,一头一尾酒精比较浓,红色有d药水味)。坐左5个钟,有d渴,叫多杯嘢饮,试左个梳打茶,拣左桂花味,有清香花味得黎唔会太甜又解渴原来第二杯半价添!估唔到board game柜入面揾到有麻雀打(有埋花)整体黎讲,好抵坐,又有酒饮,rainbow好正!唯一系嘢食款式唔多,同埋厨房比较细,出餐会慢d (建议坐低就落order。
估唔到board game柜入面揾到有麻雀打(有埋花)