头先food panda 落完单,之后发现落漏左份餐,我9秒9揾客服睇下可唔可以更改订单,个客服话餐厅接受左我个订单,要问番餐厅肯唔肯放番张单出黎,咁我就打去餐厅问。我好声好气打去问,餐厅听电话位姐姐话好忙唔得闲应酬我,又话我讲埋啲废话,又话我浪费佢时间,然后足足用粗口问候咗我全家成三分钟,当然饮食业系大晒,我怕佢加料比我所以冇闹佢就cut 左线。外卖到咗之后有好多盖都系冇冚实,再加上foodpanda车队加持底下,倒泻左4成,咁我就同foodpanda交涉。食物质素好差,肉丝炒面有一股臭臭的味道,炒公仔面还没炒好,有啲面仲系白色,柠檬茶完全没有味道。以后唔会再食,以免俾钱买难受!最后祝福听电话的姐姐,全家安好,长命百岁,出入平安!善意建议餐厅,人手不足可以请人,咁就唔会瓜分某位同事的宝贵时间😊😊😊

以后唔会再食,以免俾钱买难受!

最后祝福听电话的姐姐,全家安好,长命百岁,出入平安!

2023-07-09
50 分钟 (外卖送餐)
其他