石岗,好多人都话好食喇,我今次呢,就系陪爸爸黎食,佢做大厨ma,食嘢会讲究d,所以都要选d口啤好的餐厅陪佢食.我哋点咗两款咖哩,咖喱羊同咖哩鸡,咖哩几香,愈食愈辣,好刺激.不过,我同爸爸都比较钟意食咖哩羊多d,因为佢肉质好松化,而且都好嫩.另外呢,我个人最欣赏个白汁杂菜,白汁好香好滑,送饭食更好味,good!仲点左两款薄饼:芝士薄饼&薯仔薄饼,其实两款薄饼都好食,因为够松化,但我就比较钟意食薯仔薄饼,薯仔淋加小小咖哩味香,点埋佢俾既香草汁同甜酸汁,更好!我哋成个set dinner 咁叫,套餐包埋一d用铁版上的煎鱼同煎唔知乜...呢款𩠌呢..d嘢煎得太干身,一d都唔好食.哈哈,好似食咗好多嘢咁~

哈哈,好似食咗好多嘢咁~