2017-12-10
朋友买左coupon (168+10%) , 食5:00-7:00, 坐10/F, 食物种类算多,但系我地好似无咩食过落肚,因为不论烧炉同火锅炉都系唔够热,最后要换炉,换完其实系好d但系已经无左一个钟...净番一个钟,我地系将大部分所有野放囇入火锅炉先叫快熟d,可以有野落肚😔😔服务都好一般,由我打黎订台,个女仔d态度都系串串地,到今晚食饭,有个带眼镜既服务员,叫佢换炉,态度超差,又黑面,真系唔多开胃食物质素真系好麻麻,牛肉无牛肉味,粟米无甜味,鸡肶菇有d梅...仲有好多麻麻既食物,总之好失望,唔知系咪我地用coupon 所以食物质素就系咁...我地有同个服务员讲过,个炉有问题,系咪可以比多少少时间食埋d野,最后佢都系坚持7:00一定要还台,根本就无咩人等,我地食净好多野,好浪费又肚饿😭😭我临走仲要手揸住罐未喝完既乌龙茶同𡁻住旧玉子走,我觉得点解要食到咁赶头赶命😭😭好惨,我地都唔系无比钱架..😭😭都要$185一个人架,所以只此一次!